top of page

STÖTTA OSS - LÅT FLER VANDRA SIN URSTIG

Vi behöver din hjälp för att kunna driva Urstig.

Om du lyssnar noga så hör du dem, de tysta viskningarna som leder dig på din väg.

Välkommen till Urstig, en tidning som vaknat upp ur sin vila för att fortsätta inspirera och upplysa. Vi har andats in världens skönhet och nu delar vi den med dig.

Urstig är inte bara en tidning; den är ett kall, en resa till din inre kraft och ett sökande efter meningen med livet. Det är en utforskning av våra drömmar, en resa för att upptäcka våra djupaste önskningar och en gemensam färd mot en mer meningsfull existens.

Vårt mål är enkelt: att hjälpa dig och andra hitta sin egen väg. Vi låter naturen guida oss, och vi delar berättelser om de som redan har hittat sin Urstig, om de som lever sina drömmar. utan som också förvandlar sina drömmar till verklighet och bjuder in dig att följa med på äventyr som är lika djupa som de är historiska.

Vi lever för att inspirera, och vi tror på kraften i gemenskapen. Nu behöver vi din hjälp för att hålla denna resa vid liv. Att producera kvalitativt innehåll och ständigt söka efter de mest meningsfulla historierna kräver resurser.

Hur kan du hjälpa oss?

Genom att donera till Urstig blir du en del av vår gemenskap som ständigt strävar efter att upptäcka mer av livets under. Du hjälper oss att fortsätta vår mission att guida människor till sin inre kärna och uppmuntra dem att följa sina drömmar.

Så här kan du bidra:

Du kan stötta oss med en gåva eller flera. Varje bidrag, stort eller litet, är värdefullt och kommer att användas klokt för att främja vårt syfte.

För att donera, Swisha: 1235610670

(märk betalningen med "Urstig Donation").

 

Ditt stöd kommer att användas för att:

  • Skapa ännu mer djuplodande och inspirerande innehåll.

  • Uppgradera vår webbplats och magasinets utseende.

  • Erbjuda mer möjligheter att engagera sig.

  • Sprida budskapet om Urstig ännu bredare.

Din donation kommer inte bara att hjälpa oss att överleva utan också att blomstra. Tillsammans kan vi fortsätta att följa vår Urstig. Vi är tacksamma för ditt stöd och ser fram emot att dela denna fantastiska resa med dig.

Hjälp oss inspirera flera att vandra sin Urstig. Donera idag.

Tack för att du är en del av Urstigs gemenskap!

SWISH

Vi finns även på Instagram och Facebook

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page